«Мотор Січ» модернізує грузинські вертольоти

Поділитися:

Грузинські військові вертольоти Мі-8 пройдуть модернізацію і капітальний ремонт на базі української компанії “Мотор Січ”. Відомо, що в Тбілісі був сформований тристоронній меморандум між «Мотор Січ», державним військовим науково-технічним центром «Дельта» і «Тбілавіамшені» (Тбіліський авіаційний завод).

“В рамках Меморандуму про співпрацю в галузі розвитку військового підприємництва партнери будуть реалізовувати спільні проекти, які будуть покривати капітальний ремонт і модернізацію багатофункціонального шведського двигуна Мі-8», – йдеться в повідомленні грузинського Міноборони.

У відомстві також зазначили, що співпраця з Мотор Січ направлено на розвиток військової промисловості і модернізації літаків. Зазначені сили оборони підприємства вже працюють над ремонтом швейцарських авіаційних двигунів і редакторів.

Нагадаємо, що топ-менеджерів в різних сферах шукає «Мотор Січ». Відомо, що на 31 січня призначені загальні збори акціонерів підприємства, де головним питанням на порядку денному є твердження нового складу наглядової ради, а також приведення діяльності компанії і корпоративного управління у відповідність до стандартів, визначених законодавством.

Раніше повідомлялося, що Міністерство торгівлі США ввело санкції проти китайської компанії Skyrizon, яка є власником акцій провідного українського підприємства з виробництва авіаційних двигунів «Мотор Січ». Skyrizon виявився в списку санкцій американців за зв’язки зі Збройними Силами Китайської Народної Республіки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу