Білоруси через суд не змогли скасувати мита на свій цемент

Поділитися:

“Білоруська цементна компанія” і її імпортери подали позов про скасування антидемпінгових мит щодо імпорту цементу в Україну, встановлених в травні 2019 року. Однак, Окружний адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні позову керуючої компанії холдингу.

Інтереси українських виробників цементу представляла юридична компанія “Ільяшев і Партнери”, яка і повідомила про рішення суду.

“Суд визнав необхідність захисту порушених прав національних виробників цементу в Україні від демпінгового імпорту товару в Україну, який допускався виробниками цементу Російської Федерації, Республіки Білорусь та Республіки Молдова і наносив значної шкоди національним товаровиробникам”, – наголошується в повідомленні юридичної компанії.

Нагадаємо, що півтора мільярда доларів очікує від продажу активів у США один з найбільших в світі виробників цементу Німеччини. Її назва – «Хейдельберг Сементів».

Раніше повідомлялося, що незабаром з аеропорту білоруської столиці будуть літати рейси в чотири міста України. Йдеться про регулярне авіасполучення зі Львовом, Києвом, Одесою та Харковом. Рейси здійснюватимуться на регулярній основі, польоти заплановані щочетверга, станом на зараз вони заплановані до кінця березня 2021 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу