Окупанти в Криму продають українські судна

Поділитися:

В анексованому Криму на аукціон з метою продажу виставлено два українських судна, що належать українській компанії “Чорноморнафтогаз” – дочірньому підприємству “Нафтогаза України”.

Про це в середу, 2 грудня, стало відомо з відомостей, опублікованих на сайті про торги Російської Федерації.

Йдеться про судно “Дон” і про судно “Шквал”. Обидва судна були захоплені у 2014 році серед іншого майна компанії “Чорноморнафтогаз” – після окупації Росією Кримського півострова.

Відомо, що “Дон” є буксиром. Першого грудня вже мали відбутися торги. Але оскільки ніхто не виявив бажання брати участь у торгах, судно продано не було. Початкову вартість “Дона” визначили в розмірі 4,2 ​​мільйона російських рублів.

Вдруге опинилося на аукціоні судно “Шквал”. Заявки приймаються до 24 грудня. За нього російські окупанти хочуть отримати два з половиною мільйони рублів.

Як випливає з даних порталу “Чорноморнафтогазу”, обидва судна досі перебувають у складі технічного флоту української компанії.


Нагадаємо, в анексованому Криму оголосили про продаж заводу кримських вин. Йдеться про аукціон, який запланований на 14.12 – на ньому самопроголошене міністерство майнових і земельних відносин Криму виставить 100% акцій АТ «Виробничо-аграрне об’єднання “Массандра”.

Також раніше ми написали про те, що Крим активно заселяють росіянами.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу