Залізничники повернуться до 5-денного робочого тижня до кінця року

Поділитися:

60 тисяч співробітників “Укрзалізниці” до кінця 2020 року повернуться на п’ятиденний робочий тиждень. Про це заявив голова правління “УЗ” Володимир Жмак.

«Зрозуміло, що без людей, без зусилля кожного з нас, кожного з майже 250 тисяч, реалізувати надскладне завдання по трансформації УЗ в прибуткову компанію, неможливо. Також очевидно, що вимагати від людей повної віддачі, не даючи їм нічого натомість – ні до чого доброго не приведе. На зустрічі я поділився своїм баченням розвитку компанії і озвучив кроки щодо повернення до кінця року на п’ятиденний робочий тиждень майже 60 тис. Залізничників, які знаходяться на «чотириденку», – зазначив глава “Укрзалізниці”.

Відомо, що під час зустрічі з профспілками залізничників України, обговорювалися нагальні проблеми і вислуховуються думки співробітників. Наступна подібна зустріч запланована через два тижні.

Нагадаємо, що Східний апеляційний суд прийняв рішення, яке тільки підтвердило більш раннє, прийняте іншим судом Донецької області – Господарським. Йдеться про рішення, винесене 27.07.2020 р з приводу боргових зобов’язань державної компанії «Укрзалізниця» щодо заборгованості «Ощадбанку». В даному випадку українська компанія виступає в ролі правонаступника Донецької залізниці.

Раніше повідомлялося, що перед тим, як робити заяву про підвищення тарифів, компанія «Укрзалізниця» повинна порахувати і показати собівартість послуг.

У парламентському комітеті з питань транспорту та інфраструктури сказали, що для того, щоб говорити про вартість послуги, яку держава, як монополіст через УЗ продає бізнесу, потрібно спочатку визначитися з її собівартістю.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу