Мінсоцполітики продовжує скорочувати субсидії.

Поділитися:

«Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у квітні призначалася з урахуванням кількості днів опалювального періоду. Субсидія призначається до кінця опалювального сезону. Тобто допомога діяла до 30 квітня поточного року включно». Про це розповів заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

Як поясним чиновник – в розрахунки за квітень зараховувався строк опалювального сезону, тобто 15 діб. Тому розмір виплат по субсидіям буде зменшено або взагалі нічого нараховане не буде.

Безробітні можуть звертатися за субсидіями по пошті або через вебсайт до органів соцзахисту населення.

Раніше в рамках засідання 27 травня 2020 року уряд України підтримало Закон «Про внесення змін до статті 19 Закону України” Про Державну прикордонну службу України “. Зміни торкнуться отримання інформації про осіб, які перетинали український кордон.

Відповідний проект закону №3555 вже зареєстрований у Верховній Раді України.

Документом прописано обмін даними між Міністерством соціальної політики та Державною прикордонною службою для здійснення державного контролю за дотриманням правил законів по час визначення права громадян на надання державних виплат і виявлення зловживань, або недостовірних фактів, що призводить до недоцільною розтраті держкоштів.

Кабінет міністрів України в кінці травня розрахував і затвердив призначення субсидій на період 2020-2021 років. Її отримають всі домогосподарства, які отримували допомогу в минулому опалювальному сезоні 2019-2020.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу