Байден прокоментував слова Зеленського

Поділитися:

Американський президент Джо Байден висловлює стурбованість заявою українського президента Володимира Зеленського про можливість державного перевороту в Україні, повідомляє Голос Америки.

«Мене це турбує. Дивіться, ми підтримуємо територіальну цілісність України, ми підтримуємо їхню здатність керувати своєю державою», – наголосив Байден.

Також американський лідер припустив можливість обговорення відповідної ситуації з главою України Володимиром Зеленським.

Варто нагадати, що 26 листопада на пресконференції Зеленський розповів про наявність інформацї про підготовку спроби держперевороту в країні 1-2 грудня нібито за участю російських представників.

Також повідомлялося, що після такої заяви радник США з нацбезпеки обговорив останні події по телефону з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком. Зазначалося, що Зеленський передасть Штатам наявні дані про підготовку держперевороту, йшлося про імена фігурантів.

Нагадаємо, що 25 листопада в Офісі президента несподівано повідомили, що президент проведе пресмарафон о 12 годині 26 листопада, на якому відповість на питання журналістів.

Також ми писали, що після того, як Зеленський заявив про спробу РФ та близького оточення втягнути Ріната Ахметова, власника ДТЕК, у процес підготовки державного перевороту акції компанії значно впали в ціні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу