Австрія закрилася для туристів

Поділитися:

Австрія із 22 листопада не пускає туристів. Про це повідомили у Національному туристичному агентстві країни.

Локдаун, запроваджений урядом, діятиме протягом трьох тижнів, тобто до 13 грудня 2021 року включно. При цьому кордони Австрія залишила відкритими, але для всіх жителів держави оголошено комендантську годину. Ці заходи влада держави вжила після різкого зростання захворюваності на коронавірус.

Відповідно, приїхати до Австрії звичайному туристу чи мандрівнику не буде можливості, оскільки всі культурні заклади, а також місця для ночівлі (готелі, мотелі) змушені закрити свої двері на період локдауну.

Однак у гості до австрійських друзів або родичів потрапити можна буде за наявності сертифіката про вакцинацію або довідки від лікаря про те, що в’їжджаючий перехворів на коронавірус не менше півроку тому. До речі, Австрія визнає всі існуючі вакцини в Україні.

У той же час повідомляється, що термін жорсткого карантину може бути скорочений у разі, якщо статистика захворюваності на COVID-19 за перші 10 днів покаже ефективні результати.

Раніше ми писали про запровадження владою Австрії обов’язкової вакцинації всього населення. Нові вимоги почнуть діяти з 2022 року.

Також ми повідомляли, що в Брюсселі люди вийшли на вулиці міста, протестуючи проти коронавірусних обмежень, через що в суспільстві відбувається розкол.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу