У фракції «Слуга народу» назвали імена нових міністрів

Поділитися:

У понеділок, 1 листопада 2021 року, в рамках позачергового засідання фракції «Слуга народу» чиновники визначилися із іменами нових міністрів, а також керівників ВРУ.

За підсумками розгляду кадрових питань до виконавчого органу влади Олексій Рєзніков, колишній віце-прем’єр-міністр, обійме посаду міністра оборони. На його місце міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України планується призначити Ірину Верещук.

Відомо, що Олексій Любченко, перший віце-прем’єр-міністр та міністр економіки України в одній особі подав у відставку. На його посаду передусім претендує Юлія Свириденко – заступник керівника офісу президента.

На міністерське крісло зі стратегічних галузей промисловості претендує Павло Рябікін, нинішній голова Митної служби, оскільки Олег Уруський уже подав у відставку.

В’ячеслав Штучний, який раніше перебував на посаді керівника апарату ВР з вересня 2019 року до липня 2020 року, з високою ймовірністю повернеться на колишнє місце.
Також обрано першого заступника голови «Слуги народу» – Анатолія Мотовиловця.

Нових кандидатів на керівні та міністерські посади попередньо буде розглянуто у четвер, 4 листопада, за допомогою голосування народних депутатів України. 3 листопада очікується процедура звільнення чиновників, які склали мандат.

Раніше ми писали про намір Верховної Ради розглянути нових міністрів.

Також ми писали про те, що Міністр захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України Роман Абрамовський за власним бажанням подав у відставку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу