ВАКС продовжив розслідування за витрати в «Укравтодорі»

Поділитися:

Розслідування у справі «Укравтодору» про розтрату двохсот мільйонів гривень під час ремонту автошляху Н-11 Дніпро-Миколаїв продовжено до 26-го січня, повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Таке рішення було ухвалено Вищим Антикорупційним Судом. У матеріалах справи йдеться, що «Укравтодор» у 2016-2018-му роках відремонтував у Миколаївській області понад 57 кілометрів дороги. З них в експлуатацію ввели лише сорок. При чому на чималій ділянці роботи взагалі не виконувалися, а були виготовлені лише проекти виконання доріг.

Правоохоронці зазначили, що окрім цього, аудит виявив порушення у проведенні дорожніх робіт на ділянці Дніпро-Миколаїв. І зараз проводиться додаткові слідчі дії – допити свідків та низка будівельно-технічних і товарознавчих і економічних експертиз. До того ж ця справа була об’єднана ще з одною, яка стосується зловживань посадовцями компанії «Альтком» та «Росдорстрой» при проведенні ремонту доріг. Адже у цих кримінальних провадженнях фігурують одні й ті самі люди.

Детективи НАБУ клопотали про продовження слідства до 26 квітня, однак ВАКС продовжив строки слідства тільки до 26 січня.

Нагадаємо, що «Укравтодор» відремонтує трикілометрову дорогу за 270 млн гривень.

Також ми писали, що СБУ розкрила схему щодо розкрадання грошей на техніці «Укравтодору».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу