Олександр Дубілет через суд хоче зобов’язати МВС видалити інформацію про його розшук

Поділитися:

Видалити себе з розділу осіб, які ховаються від органів влади намагається екс-глава правління «Приватбанку» – Олександр Дубілет. Він звернувся до суду з відповідним позовом, як повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

ОАСК відкрив справу і вирішив розглядати позов у порядку спрощеного провадження – без виклику учасників справи та проведення судового засідання. На сторону відповідача у якості третьої особи суд залучив Національне антикорупційне бюро.

Нині Олександра Дубілета підозрюють в розтраті понад 8 мільярдів гривень «Приватбанку» перед його націоналізацію. У березні цього року колишньому управлінцю повідомили про підозру та голосили у розшук.

Одразу після цього Дубілет переоформив свою частку та вийшов зі складу засновників Монобанку. У відповідь на розшук стверджував, що має громадянство Ізраїлю і не міг приїхати в Україну в зв’язку з карантинною забороною.

Наприкінці липня Апеляційна палата ВАКС задовольнила скаргу адвокатів підозрюваного і скасувала рішення про заочний арешт Дубілета.

Нагадаємо, що скасування заочного арешту екс-голови правління «ПриватБанку» Олександра Дубілета «дуже болісно вдарило по справі «Приватбанку».

Зараз справу обговорюють не тільки в Україні, а й міжнародні партнери.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу