Засоби захисту рослин: що очікує ринок

Поделиться:

   Програма OPEN CASE з Наталією Церковниковою 22 лютого 2018 року на Першому Діловому телеканалі продовжує відкривати агрокейси. Партнер третього сезону – Асоціація Український клуб аграрного бізнесу. УКАБ – це асоціація номер один в агропромисловому секторі України, яка об’єднує понад 100 знакових представників галузі.

З гостем студії, Маратом Халіулліним, генеральним директором компанії Август-Україна, говоримо про ринок ЗЗР, головні тренди і очікування.

Марат Халіуллін має вчений ступінь кандидата сільськогосподарських наук, є автором численних науково-популярних публікацій в українських та зарубіжних галузевих виданнях. З 2013 року очолює компанію Август-Україна, яка вже кілька років утримує позиції серед лідерів на ринку засобів захисту рослин.

Компанія має репутацію однієї з найбільш ефективних і професійних в галузі. Партнерами Август-Україна є авторитетні агрохолдинги — Астарта, Миронівський Хлібопродукт, Кернел, Мрія та інші. Виробництво компанії знаходиться в Республіці Білорусь на заводі Август-Бел -підприємстві з європейським обладнанням, яке має власний науковий підрозділ і власну лабораторію, що забезпечує контроль сировини та бездоганну якість продукції.

 

На фото: автор і ведуча Наталія Церковникова, Марат Халіуллін, генеральний директор Август-Україна, Оксана Шокун, шеф-редактор програми, та Тарас Висоцький, генеральний директор Асоціації УКАБ, в студії програми OPEN CASE.

У випуску говоримо про глобальні зміни на ринку ЗЗР, пов’язані зі зміною умов виробництва в Китаї, і, як наслідок, виникнення дефіциту, зростання цін і збільшення фальсифікату, і даємо прогноз для ринку України. Також Марат Халіуллін розповість про нові рішення і пропозиції, які приготувала компанія Август-Україна для аграріїв в новому сезоні.

Експерт програми, Ольга Кухар, координатор агрохімічного комітету Асоціації УКАБ, прокоментує розподіл ринку між різними видами ЗЗР, а також між їх виробниками. В Асоціації Ольга відповідальна за діяльність агрохімічного комітету, яка включає також юридичний супровід, аналіз і моніторинг законодавства України.

«Ринок засобів захисту рослин в Україні є досить розвиненою, самостійною структурною одиницею економіки», – Ольга Кухар.

«Гравці ринку говорять, що на сьогодні сплачені контракти – це не гарантія поставок», – Наталія Церковникова.

«Ринок ЗЗР, ми вже бачимо це сьогодні, трохи «пригальмовує» порівняно з минулим роком, хоча заявки, плани, які ми отримуємо від наших партнерів, залишаються на тому самому рівні, і навіть збільшуються. Тому ринок 2018 року, я думаю, залишиться на попередньому рівні, не зважаючи на те, що є певні дефіцити і збільшення ціни на деякі продукти», – Марат Халіуллін.

На фото: Ольга Кухар, експерт УКАБ в студії програми OPEN CASE.

Дивіться програму OPEN CASE з Наталією Церковниковою кожен четвер в 20:30 на Першому Діловому телеканалі. Перший Діловий – телеканал Вашого успішного бізнесу! До наступних зустрічах в ефірах!

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте также
GM Energy
19 апреля 2024 года - 13:04
GM Energy представила двунаправленные зарядные устройства для электромобилей «от автомобиля...
9 августа 2022 года - 5:24
Для обеспечения бесперебойного функционирования гидропривода используется специальная тормозная жидкость
28 февраля 2022 года - 12:12
Пока что неизвестно, какое именно наследие художницы Украина потеряла
28 февраля 2022 года - 10:30
Украинская делегация ехала через Польшу