Зведення з Донбасу: сім обстрілів, загиблі і поранені

Поділитися:

За минулу добу, четвер, 21 травня, російські наймані війська сім раз порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції з заборонених мінських домовленостей мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В результаті бойових дій один український військовий загинув. Ще двоє захисників отримали поранення і ще п’ятеро – бойові травми.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, в межвх відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляв наші позиції неподалік Широкино, Павлопіль, Старогнатівці, Авдіївки і Богданівки.

За українським захисникам, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, у Кримського ворог відкривав вогонь з 120 мм мінометів, а по захисникам Трьохізбенка – з мінометів 82-го калібру.

За даними розвідки, 21 травня українські захисники поранили не менше чотирьох російських окупантів.

З початку поточної доби, 22 травня, російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля Богданівки, а неподалік Верхньоторецька застосовували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Випадків захворювання коронавирусной інфекцією серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, в середу, 20 травня, на протязі доби, збройні формування Російської Федерації 18 раз порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції з заборонених мінських домовленостей мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення, ще один загинув.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу