З Днем Незалежності України!

Поділитися:

24 серпня країна відзначає 30-річчя Дня Незалежності України. Це свято встановлене в 1991 році на честь прийняття Верховною Радою УРСР «Акту проголошення незалежності України». Ця подія вважається датою утворення української держави в сучасному вигляді.

Редакція «Першого Ділового» вітає своїх читачів і всіх українців з цим святом.

Бажаємо всім багатого, яскравого, безтурботного, захоплюючого і процвітаючого життя в улюбленій країні. Нехай Україна не знає важких часів, нехай для головної країни серця не буде ні ворогів, ні заздрісників. Бажаємо працювати на благо України, а також примножувати щастя і любов.

У зв’язку з ювілеєм в Києві на Хрещатику відбудеться військовий парад. Він вперше почнеться спільним виносом державного прапора України – українськими військовими і представниками країн-партнерів України, що засвідчить їхню підтримку української незалежності.

Перед проходом Збройних Сил України відбудеться театралізований перформанс «ДНК» (День народження країни), який покаже історичні віхи України від епохи Київської Русі до новітньої історії України. Театралізоване дійство супроводжуватиметься спеціально написаної музичною темою і звуковим дизайном.

У нинішньому році парад військ буде включати три колони:

– прохід пішої колони: участь представників усіх сил безпеки і оборони України, кінологічних підрозділів та делегатів від приблизно 15 країн-партнерів; також заплановано виступ міжнародного оркестру спільно з президентським оркестром; проїзд механізованої колони: будуть залучені озброєння і військова техніка сил безпеки і оборони України, а також військова техніка країн-партнерів;

– проліт повітряної колони: вперше передбачається одночасно участь Повітряних сил, Сухопутних військ, Військово-Морських Сил, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державного підприємства Антонов і держав-партнерів;

– завершиться парад прольотом бойових літаків з пуском сигнальних ракет і димами кольору державного прапора України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу