Європейці масово переходять зі свинини на курятину

Поділитися:

Жителі більшості європейських країн поступово скорочують обсяги споживання м’яса, або переходять зі свинини і яловичини на птицю і рибу. У минулому році більш ніж на кілограм скоротилося середньорічне споживання м’яса в Іспанії і Великобританії. Також поступово змінюють харчові звички і бельгійці.

У 2019 роздрібні продажі свіжого червоного м’яса в Бельгії зменшилися на 3%. Жителі країни все частіше чергують червоне м’ясо з птахом, рибою і вегетаріанськими стравами.

Крім свіжого червоного м’яса, середньостатистичний бельгієць минулого року також придбав 8,4 кг свіжої птиці та дичини, 4,6 кг свіжої риби і морепродуктів, а також 0,35 кг веганських замінників м’яса. У перспективі в структурі споживання зростатиме частка птиці і рослинних замінників м’яса.

Як повідомлялося раніше: через карантин, який був введений раніше по всій території країни почалися зниження доходів українців. В результаті цього жителі України частково відмовляться від яловичини і свинини. Про це в інтерв’ю ГолосUA повідомив аналітик Андрій Панкратов.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу