Єгипет відкривається для туристів: працюватимуть музеї та історичні пам’ятки

Поділитися:

«У світлі поліпшення ситуації із захворюваністю на короновірусом в Єгипті і в світі будемо поступово відкривати туристичні визначні пам’ятки. Минулого тижня ми відкрили музеї Хургади і Шарм-еш-Шейха, на цій – об’єкти в Мерса-Матрух і Олександрії. З 1 липня буде відбуватися відкриття об’єктів в Луксорі і Асуані. Поступово будуть відкриватися і інші історичні пам’ятники », – заявив міністр у справах старожитностей і туризму Єгипту.

«Зараз ми відкриваємо археологічні об’єкти, щоб співробітники могли навчитися прийому відвідувачів в цих нових умовах», – підкреслив міністр.

Влада Єгипту оголосила про поступове відновлення міжнародного авіасполучення з 1 липня. Було також оголошено про скасування віз для прибуваючих на місцеві курорти туристів аж до 31 жовтня. Відкрито для іноземних туристів будуть лише три курортні провінції: Червоне Море, в якій знаходиться відомий курорт Хургада; Південний Синай, в межах якого знаходяться Шарм-еш-Шейх і Дахаб, а також знаходиться на Середземному морі провінція Матрух.

Робота готелів, в тому числі на курортах, поки дозволена тільки для внутрішнього туризму при дотриманні карантинних заходів. Заборонені масові заходи всередині готелів.

Єгипетський уряд в березні закрило туристичні місця і об’єкти в рамках заходів по боротьбі з розповсюдженням коронавируса, також була закрита значна частина готелей

Нещодавно ми писали, що українці почали купувати перші після карантину тури в Єгипет.

У травні ми писали, що в Єгипті частково відновили роботу туристичної сфери: країна вирішила відкрити готелі для внутрішнього туризму.

 

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу