ВООЗ спрогнозував збільшення смертності від коронавірусу в жовтні-листопаді

Поділитися:

Незабаром в Європі виросте кількість смертей від коронавірусної інфекції. Найбільша смертність очікується у жовтні-листопаді 2020 року.

У Всесвітній організації охорони здоров’я кажуть, що зараз в європейських країнах спостерігається сплеск кількості нових випадків COVID-19. При цьому, смертність поки знаходиться на відносно стабільній позначці.

Однак, вже скоро число летальних випадків різко зросте.

У той же час в ВООЗ відзначили, що випуск вакцини від інфекції не гарантує кінець пандемії. Більш того, тут не впевнені, чи допоможе ін’єкція всім групам населення.

Нагадаємо, що в Австрії і Чехії вже оголосили про другу хвилю коронавируса. Також багато хворих у Франції і Великобританії.

Раніше повідомлялося, що за інформацією американського Університету імені Джона Хопкінса, кількість зафіксованих випадків захворювання коронавірусом по всьому світу вже перевищила 29 млн. Відомо, що дані Університет бере з інформації міжнародних організацій, представників федеральних і місцевих властей.

У той же час, в Міністерстві фінансів України розповіли, що в 2021 році Фонд боротьби з коронавірусом перестане існувати. Так, за словами чиновників, проект державного бюджету на 2021 рік не передбачає створення додаткових фондів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу