В Україні за добу 1199 випадків зараження коронавірусом

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я України повідомили нову статистику за кількістю хворих коронавірусів.

За інформацією на 8 серпня в Україні зафіксовано 80 949 випадків зараження. При цьому 43 972 хворих успішно вилікувалися, а тисяча вісімсот сімдесят дев’ять осіб померло від коронавірусу.

За минулу добу лабораторно діагностували +1199 нових випадків захворювання.

Лідером за кількістю інфікованих є Львівська область (+125 осіб за добу). На другому місці – Київ, тут за добу додалося 120 хворих. Замикає трійку “лідерів” – Рівненська область, де за добу кількість інфікованих збільшилася на 93 людини.

Нагадаємо, що в Україні активно займаються розробкою вакцини від штаму COVID-19: на даний момент препарат тестують відразу чотири вітчизняних фармацевтичних компанії. Про це повідомляє прес-служба Ради національної безпеки України.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві охорони здоров’я України знову заговорили про збільшення тестування громадян на наявність коронавірусу. З відповідною ініціативою відомство збирається звернутися до уряду в понеділок, 10 серпня, повідомляє прес-служба міністерства.

Вказується, що в планах МОЗ значиться збільшення кількості тестів мінімум на третину. За попередньою інформацією, мова йде про співвідношення кількості тестування на кожні сто тисяч осіб.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу