В Україні з’явилась ще одна нацрада – по реформам

Поділитися:

Президент України затвердив своїм указом №245 / 2020 від 23 червня персональний склад Національної ради реформ. Раду очолює президент.
Президент визначив перелік членів Нацради реформ, які беруть участь в його роботі з усіх питань. До нього увійшли прем’єр-міністр; віце-прем’єр-міністри; керівник Офісу президента і секретар Ради національної безпеки і оборони.
Також в роботі Нацради за згодою можуть брати участь спікер Верховної ради, голова Виконавчого комітету реформ і його заступник, представник Американської торговельної палати в Україні, представник Європейської Бізнес Асоціації, представник громадської спілки “Союз українських підприємців”, представник громадської спілки “СЕО Клуб”.
Крім того, Зеленський визначив членів ради, які запрошуються для розгляду окремих питань – голови комітетів парламенту (за згодою), міністр внутрішніх справ і інші міністри уряду. Також до роботи Нацради можуть запрошувати заступник керівника Офісу президента і главу Національного банку.
Минуло всього півтора місяці, як колишній грузинський президент був призначений головою Виконавчого комітету Національної ради з питань реформ – ось і сам призначили.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу