В понеділок Україні збережеться прохолодна погода, в більшості областей пройдуть дощі

Поділитися:

В понеділок, 25 травня, вологе повітря із заходу охопить більшу частину території України, крім східних областей, збережеться прохолодна для цієї пори року погода.

Вночі в центральних, більшості південних, Житомирській та Київській областях, вдень по всій в Україні, крім східних областей, очікуються короткочасні дощі.

На решті території – без істотних опадів. Вітер північний, на півдні і сході країни південно-західний, 7-12 метрів на секунду.

Температура повітря вдень складе 17-22 градусів тепла.

В Києві сьогодні майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий невеликий дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Температура повітря вночі складе 7-9 градусів тепла. Днем буде близько 15 градусів зі знаком плюс.

На заході України вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ. Температура повітря вночі складе 3-10 градусів тепла. Вдень потеплішає до 12-18 градусів.

На півночі країни в понеділок короткочасний дощ, вночі в Чернігівській і Сумській областях без істотних опадів. Температура повітря вночі складе 4-9 теплих градусів. Вдень потеплішає до 12-18 градусів.

У центрі України короткочасний дощ. Температура повітря вночі складе 4-10 градусів тепла. Вдень потеплішає до 13-19 градусів.

На сході України без істотних опадів. Температура повітря вночі складе 2-9 градусів зі знаком плюс. Вдень повітря прогріється до 14-20 градусів.

На півдні України короткочасний дощ. Температура повітря вночі складе 6-12 градусів зі знаком плюс. Вдень повітря прогріється до 16-22 градусів.

У Криму сьогодні вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ. Температура повітря вночі становитиме 7-12 градусів зі знаком плюс. Вдень повітря прогріється до 16-21 градусів.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам’ять святителя Єпіфанія, архієпископа Кіпрського. Єпіфаній відомий як видатний церковний учитель і чудотворець. За старих часів примітили, якщо на Єпіфана ранок у червоному жупані (червоне небо під час сходу сонця), то літо буде сухим, віщував пожежі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу