В ООН прогнозують відновлення туризму

Поділитися:

Сферу туризму очікує відновлення — так вважають в ООН. Зокрема, генеральний секретар Всесвітньої організації туризму UNWTO повідомив, що після хаосу, який настав у сфері через пандемію коронавірусу, буде підйом.

Особливі надії в міжнародній організації покладають на вакцинацію, яка стартувала вже в багатьох країнах. Літо-2021 обіцяє бути кращим, ніж літо 2020-го, але для цього, за словами міжнародного представника, потрібна координація дій і взаємодопомога.

Також в ООН впевнені, що великі гравці ринку — великі й розвинені країни — повинні допомогти дрібним і слабким країнам з вакцинацією, адже в підсумку це буде сприяти нормалізації життя всюди.

Раніше повідомлялося, скільки втратив український туризм через коронавірус. Всього туризм у всіх країнах світу, разом узятих, постраждав від пандемії COVID-19 на 800 млрд доларів США. Тим часом тільки одна лише Іспанія, в якій туризм відіграє величезну роль у розвитку економіки та наповнення державного бюджету, оцінила втрати від туризму в 110 млн євро.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу