Українці стали частіше скаржитися на страхові компанії

Поділитися:

У Моторно-транспортне страхове бюро України в січні-березні 2020 року надійшло 430 скарг. Всі вони від постраждалих і страхувальників.

Люди скаржилися на дії страхових компаній-членів бюро. Це на 21,8%, або на 77 скарг більше, ніж в четвертому кварталі 2019 року.

Як повідомила в середу, 27 травня, прес-служба бюро, найбільше скаржаться на страхову компанію “Омега” – 17,7% від загального обсягу скарг.

Збільшилася також кількість страховиків, які отримали найвищу оцінку за всіма показниками – до 25. При цьому жодна зі страхових компаній, як і в попередньому кварталі, не отримала низьку оцінку показника “оцінка діяльності страховика”.

Стабільним залишається кількість страхових компаній, які отримали незадовільну оцінку за “якістю врегулювання збитків”, але збільшилася до семи незадовільна оцінка “рівня скарг від постраждалих і страхувальників”.

Нагадаємо, в Україні сьогодні працює система добровільного медичного страхування. Однак незабаром в цьому плані можуть наступити серйозні зміни. Цілком можливо, що вже в цьому році почне діяти нова обов’язкова медична страховка. Київ, Харків, Запоріжжя і ряд великих міст можуть випробувати на собі нововведення першими.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу