Українці на вихідних знову створили пробки на під’їздах до курортів

Поділитися:

В Україні спостерігається тенденція масового інтересу до внутрішнього туризму, що стало логічним підсумком на тлі пандемії коронавірусу і остраху співгромадян куди-небудь їхати, незважаючи на відкриття частини кордонів. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Так, буквально в суботу, 11 липня, українці масово вирішили виїхати на море, чим створили значні пробки по головних магістралях країни.

Повідомляється, що найбільш завантажені дороги відзначалися по автомагістралі Харків-Сімферополь (пробки були у напрямку в бік Кирилівки).

Вказується, що тоді штовханина серед машин розтягнуся відразу на п’ять кілометрів. Причиною такого руху став не тільки попит серед громадян на відпочинок, а й ремонтні роботи на зазначеній ділянці.

Як свідчать дані від Google, найбільші труднощі з трафіком спостерігалися по відношенню до селищ і регіонів, де є море. Це Одеса, Кирилівка та Бердянськ.

 

Відзначимо, що на свята Дня Конституції та молоді пів країни також виїхало на відпочинок, через що на дорогах знову були затори.

Нещодавно місто Київ відзначився рекордними для української держави пробками: у всесвітньому рейтингу міських пробок українська столиця за масштабами проблеми примудрилася обігнати 20-мільйонний Мехіко.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу