Україна стала найгіршою у рейтингу добробуту

Поділитися:

Україна посіла 92 місце у рейтингу, який відбиває якість добробуту громадян. Такий показник є найгіршим серед країн Східної Європи. Загалом у рейтингу вказані результати 167 країн. Першими у переліку є Данія, Норвегія, Швейцарія. Саме ці країни вважаються найкращими у світі з точки зору життя громадян.

Про це йдеться у звіті організації Legatum Institute.

Відомо, що на оцінку добробуту людей в Україні впливає війна на Сході. Цей показник знижує безпеку, а вона є однією з головних складових добробуту у всьому світі. Натомість варто нагадати, що минулого року Україна знаходилася на 4 позиції нижче, тож результат цього року можна вважати покращенням.

Найгіршими виявилися показники ЦАР та Судану. Для виявлення рівню добробуту аналіз робили за дванадцятьма показниками, серед яких освіта, здоров’я, умови для підприємств та інвестиційний клімат тощо.

Раніше повідомлялося про те, що Рада передбачить допомогу безробітним при карантинах. Після прийняття проект внесе зміни в 471 статтю під назвою «Про зайнятість населення». Допомога буде передбачена за статтею часткового безробіття, причому не тільки під час дії карантину, а й потім, після його закінчення. Також важливо, що це буде робочий механізм, яким влада зможе користуватися в будь-який схожій ситуації (пандемії тощо).

Також ми писали й про те, що достаток українців впав на 9%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу