У РФ відповіли на заборону у Європі Russia Today

Поділитися:

Росія має намір вжити дзеркальних заходів щодо німецьких ЗМІ, які діють у РФ, у зв’язку із забороною мовлення пропагандистського телеканалу RT DE, Russia Today Deutschland, у Німеччині. Про це повідомляє російське МЗС.

«У рамках оголошених 2 лютого заходів у відповідь у порядку реакції на недружні дії ФРН щодо заборони супутникового та іншого мовлення німецькомовного телеканалу «RT DE» російська сторона має на увазі реалізувати перший етап заходів у відповідь», — йдеться в повідомленні.

Заходи у відповідь, зокрема, включають закриття кореспондентського пункту німецької телерадіокомпанії Deutsche Welle в РФ; анулювання акредитації всіх співробітників російського бюро Deutsche Welle, припинення супутникового та іншого мовлення Deutsche Welle у Росії.

Крім того, буде ініційовано процедуру визнання Deutsche Welle ЗМІ-іноагентом.

Раніше Російська Федерація та Сполучені Штати Америки провели письмові переговори щодо вступу чи неприйняття України до Північноатлантичного Альянсу.

Згідно з інформацією західної преси, американський уряд дотримується позиції відмови вести непродуктивні громадські переговори з РФ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу