У РФ на Далекому Сході – масові акції протестів проти Москви

Поділитися:

Багатотисячні мітинги пройшли на Далекому Сході. Так висловлювали свою позицію жителі Хабаровського краю з приводу арешту місцевого губернатора Сергія Фургала.

“У Хабаровську, Комсомольську-на-Амурі, Бікин, Ельбане, Сонячному і інших містах краю пройшли акції на підтримку глави регіону під антипутінськими гаслами. Перед будівлею крайового уряду люди скандували:” Це наш край! “,” Москва, ганьба! “, “Свободу Фургалу!”, “Путін – ОПГ!”, “Москва – йди!”, – повідомляють очевидці.

За різними даними, в акціях брали участь від 5 до 35 тисяч чоловік. Це стало найбільшою політичною акцією на Далекому Сході за останні 10 років.

Відомо, що сили для розгону мітингу застосовувалися і затримань на ході не було.

Нагадаємо, що закон про внесення поправок до Конституції президент Росії підписав ще в березні, після того, як його схвалили Дума і Рада Федерації. Однак керівник РФ пообіцяв, що він вступить в силу, тільки в разі схвалення на референдумі.

У Кремлі побоюються, що не наберуть необхідну кількість голосів, тому крім традиційних місць для голосування, зробити це можна в спеціальних наметах по дворах будинків, лікарнях, на підприємствах і вокзалах. Можна проголосувати і вдома. У Москві і Нижньому Новгороді діє електронна система голосування. Вперше голосування буде проходити 7 днів.

Раніше повідомлялося, що рейтинг президента Росії Володимира Путіна впав до історичного мінімуму. Вперше за 20 років його управління країною його особистий рейтинг опустився до 59%.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу