У застосунку «Дія» з’явиться нова функція

Поділитися:

У Міністерстві цифрової трансформації повідомляють, що у застосунку «Дія» з’явиться нова функція – сповіщення українців про судові засідання.

У відомстві розповіли, що наразі дану функцію повідомлень тестують.

Якщо раніше громадяни могли навіть не знати, що йдуть слухання у суді, де вони є учасниками, зокрема, суди ухвалюють рішення про стягнення боргу за кредитним договором без відома громадян, то зараз ці правила будуть змінені, кажуть у Міністерстві.

Всі повідомлення про судове засідання людина отримуватиме у застосунку «Дія». Відтак – громадяни будуть завчасно знати, який судовий спір слухається та якою стороною виступають: потерпілим чи відповідачем.

У налаштуваннях застосунку громадянам необхідно буде увімкнути «Дозволити сповіщення», після чого почнуть отримувати автоматичні повідомлення.

Дану послугу Мінцифри розробляли разом з «Центром судових сервісів» та «Інформаційними судовими системами» – держпідприємствами, що входять у сферу управління Державної судової адміністрації.

Нагадаємо, що українці, які не мають віртуальних карт, але мають повну імунізацію від коронавірусу, отримають виплати лише у другому півріччі наступного року.

Раніше ми повідомляли, що Верховна Рада затвердила податкові пільги для Дія.City.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу