У «Нафтогазі» розповіли, як споживачі змінюють постачальників газу

Поділитися:

У НАК “Нафтогаз України” активно приймають заявки від громадян нашої країни, які в постачальниках газу в свої квартири хочуть бачити саме цю компанію. Тим часом українці при заявках часто неправильно оформляють документи.

Про це 28 жовтня інформували в компанії “Нафтогаз” і раніше на VI Українському газовому форумі “Східно-європейський газовий партнерство”.

Як повідомили в компанії, в серпні “Нафтогаз” прийняв сотні заявок від українців, які виявили бажання мати в постачальниках газу їхню компанію, у вересні це були вже тисячі заявок, а за станом на вчора, 27 жовтня, заявників на поставки газу від НАК “Нафтогаз” виявилося вже 1 тис. 500 осіб за 24 години.

Однак в компанії відзначили основні помилки українців при заповненні заявок онлайн. Це ті помилки, без виправлення яких газ у ваші квартири не підведуть. Таких помилок п’ять.

Потрібні всі документи на право володіння житлом. Часто присутні тільки виписка від органів місцевого самоврядування та техпаспорт.
Необхідні підписи всіх співвласників житла. Половина заяв – без підпису всіх співвласників.
Необхідні фотографії або скани оригіналів документів, а не їх копій.
Потрібні фотографії всіх сторінок паспорта, а не тільки головної сторінки.
Українці невірно вказують код енергетичної ідентифікації (EIC-код).

Нагадаємо, з двадцять другого жовтня 2020 року головний український постачальник газу – НАК «Нафтогаз України» – постачає споживачам газ безпосередньо, за допомогою договорів, які можна буде оформити в додатку ПриватБанку «Приват 24».

Також раніше ми написали про те, що ПриватБанк днями запустив перший в Україні онлайн-сервіс, де можна керувати постачальниками комунальних послуг.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу