У МЗС повідомили, що безвізу нічого не загрожує

Поділитися:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зробив заяву, в якій намагався заспокоїти українців. Попри безліч різних відомостей в українських ЗМІ, безвізового режиму на цей час нічого не загрожує.

Також глава відомства заперечує наявність проблем і суперечок навколо антикорупційних органів в Україні. При цьому він згоден з тим, що з моменту утворення САП (Спеціалізованої антикорупційної прокуратури) і НАБУ (Національного антикорупційного бюро) навколо них завжди багато розмов, скандалів. Але це пов’язано з роботою вищеозначених органів і об’єктами, які фігурують в розслідуваннях.

В цілому ж міністр підтвердив той факт, що в України в особі президента Володимира Зеленського є чітка позиція з даного питання -— Україні як державі потрібні антикорупційні органи, сильні та незалежні у своїх рішеннях.

Раніше повідомлялося про те, що Україна проводить важливі переговори з приводу введення так званого промислового безвізу. Це дасть новий виток розвитку українським підприємцям. Зокрема, йдеться про авіаційний сектор, який дуже сильно постраждав від коронавірусної кризи не тільки в Україні, а й в усьому світі.

Також ми писали про те, що в ЄС зізналися, що налякали Україну скасуванням безвізу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу