У МОЗ розповіли, як на Новий рік працюватимуть гірськолижні курорти

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я повідомляють, що під час новорічних свят двері українських гірськолижних курортів будуть відкриті виключно для туристів, які матимуть щеплення від коронавірусу.

Про це розповів глава МОЗ Віктор Ляшко. За його словами, тільки вакцинованим будуть доступні канатні дороги і підйомники.

«На Новий рік гірськолижні курорти працюватимуть лише для вакцинованих від ковіду туристів. Канатні дороги та підйомники теж працюватимуть лише для вакцинованих», – зауважив він.

Також посадовець повідомив, що у Міністерстві охорони здоров’я наразі працюють над системою, яка б дозволяла під час зимових канікул туристам не показувати сертифікати про вакцинацію. Як один з варіантів розглядають видачу браслетів туристам при поселенні у готель. Вони у цифровому вигляді матимуть «зашиті» відомості про вакцинацію.

Нагадаємо, що в Україні зафіксовано рекордну смертність від коронавірусної хвороби Covid-19. По це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

Також ми писали, що з наступного тижня невакциновані українці, які перехворіли на коронавірусну інфекцію, зможуть отримати цифровий COVID-сертифікат про одужання.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу