У МОЗ пояснили, чи потрібно носити маску на громадському пляжі

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я України пояснили правила карантинних обмежень під час відпочинку на громадському пляжі. Про це в суботу, 20 червня, повідомляє прес-служба міністерства.

З настанням літа для багатьох українців залишається питанням, як потрібно поводитися в таких специфічних місцях відпочинку, як річка і громадський пляж, в контексті всесвітніх хвилювання через пандемію, і наростаючої статистики захворюванності на полях України.

Як роз’яснили в Міністерстві охорони здоров’я, маски на пляжі носити не обов’язково, якщо люди будуть дотримуватися всіх правил соціальної дистанції.

Одним з варіантів міністерство розглядає використання шезлонгів, між якими буде встановлена ​​дистанція в 1,5 м.

“У такому випадку носіння масок не обов’язково, але з обов’язковим дотриманням соціальної дистанції. Повинні стежити за дотриманням карантинних заходів органи місцевого самоврядування разом з Госпродпотребслужбой“, – йдеться в повідомленні відомства.

Як повідомлялося раніше, в Міністерстві охорони здоров’я України поки що не збираються виводити з карантину кінотеатри, проте нові правила перегляду кіно вже активно обговорюються серед любителів відпочинку та власників бізнесу.

Окремою темою для обговорення є носіння маски: коли як одні українці готові терпіти незручності, інші не збираються відмовлятися від своєї звички перекусити під час сеансу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу