У Москві ввели повний локдаун

Поділитися:

Мер Москви Сергій Собянін повідомив про те, що з 28 жовтня до 7 листопада 2021 року в місті буде запроваджений повний локдаун. Після ослаблення карантину москвичі зобов’язані будуть користуватися QR-кодами для відвідування громадських місць.

На період локдауна, з 28 жовтня до 7 листопада, в Москві забороняється проводити будь-які громадські заходи розважального характеру, а також ті, що відносяться до рекламних, спортивних, видовищних та їм подібних. Винятком стануть заходи, узгоджені з Управлінням Росспоживнаглядом або ті, що мають дозвіл від органів влади.

Повідомляється, що в період неробочого тижня будуть закриті всі зоопарки, кінотеатри, лазні, спортзали, солярії, торгові центри, перукарні та інші заклади, що надають послуги. В цей же час магазини, які пропонують товари першої необхідності та аптеки продовжать свою роботу.

Після закінчення локдауна, а саме з 8 листопада 2021 року, жителі й гості столиці зобов’язані будуть використовувати QR-коди для відвідування культурних, розважальних, спортивних, видовищних та інших заходів. Максимальне число присутніх на подібних заходах – 500 осіб.

Раніше ми повідомляли про те, що в Україні поки не планується локдаун. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Також ми писали про те, що з 21 жовтня 2021 року українців очікують масові карантинні перевірки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу