У магазинах і на АЗС можна зняти готівку на касі

Поділитися:

З 1 серпня державний Приватбанк при партнерстві з Mastercard розширює в Україні можливості послуги “Готівка на касі”. Ця послуга дозволяє отримати гроші з банківських карт на касах торгових точок.

Тепер зняти готівку можна буде також в POS-терміналах Приватбанку на касах супермаркетів “Сільпо”, “Фора” і Varus, повідомляє прес-служба Приватбанку.

“Зручний і швидкий доступ до готівкових на касі торгової точки – без необхідності шукати банкомат – отримають власники будь дебетової картки Приватбанку (зарплатної, студентської, соціальної карти) та інших українських банків різних платіжних систем”, – заявив керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами фінустанови .

Для того, щоб зняти готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською картою і повідомити касиру про бажання зняти готівку.

При цьому максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.

Про доступність нової послуги отримувати готівкові гроші з платіжних карт на касах торгово-сервісній мережі повідомив і інший державний банк Ощадбанк. За його даними, зняти готівку при здійсненні покупок можуть користувачі карт Mastercard, VISA або ПРОСТІР будь-якого українського банку.

Зазначено, що зараз ця послуга доступна в мережах АЗК WOG, “Аптека низьких цін” і продуктових супермаркетів VARUS. До кінця 2020 року банк планує масштабувати сервіс на інші великі мережі і дрібних торговців, що особливо актуально в місцях, де банкомати малодоступні.

Нагадаємо, за проїзд в столиці можна буде розрахуватися банківською карткою

Також ми інформували, що в НБУ назвали найпопулярніші методи шахрайства з платіжними картами.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу