Топ-чиновника Харківського авіазаводу підозрюють в розтраті

Поділитися:

Справа на 30 мільйонів і ексзаступник директора Харківського авіазаводу, як головний фігурант. Вищий антикорупційний суд заочно взяв під варту колишнього першого заступника генерального директора Харківського авіаційного підприємства Ігоря Сунцова. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

НАБУ і САП підозрюють його у розтраті майже 30 мільйонів гривень. За версією слідства, Сунцов переказав гроші підприємства шотландському офшору Portvilla Тrading за надання агентських послуг при перемовинах з продажу товарів військового призначення за кордон.

Проте насправді жодних послуг не надавалося. Наразі Ігор Сунцов переховується за кордоном і вітчизняні правоохоронці оголосили його в міжнародний розшук.

Нагадаємо, що суд продовжив арешт генерал-лейтенанту Ігорю Павловському, якого НАБУ і САП підозрюють у зловживанні службовим становищем під час роботи заступником міністра оборони.

За версією слідства, колишній заступник секретаря РНБО – Олег Гладковський-Свинарчук, разом з Павловським включили в державне оборонне замовлення вантажні автомобілі компанії «Богдан Моторс», яка належить Гладковському.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу