Тільки 3% європейців перехворіли на коронавірус

Поділитися:

Як відомо, серед лікарів побутує думка, що якщо більша частина населення регіону перенесла COVID-19, смертельна хвороба уповільнює своє поширення. А значить – можна знімати жорсткі карантинні обмеження. Але європейським країнам це робити ще зарано. Про це в четвер, 28 січня, зробив заяву керівник Європейського бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Ганс Клюге.

Представник організації привів відомості ВООЗ. За даними організації,  станом на кінець січня 2021 року на коронавірус перехворіли тільки 3% жителів європейських країн. Пандемія продовжує поширюватися з величезною швидкістю. Від неї в Європі вже померли 700 тисяч її жителів. З цієї причини, за словами Клюге, ні про яке пом’якшення карантинних обмежень не йдеться.

«Коронавірус сильно вдарив по економіці, ментальному здоров’ю, освіті та по приватних і професійних стосунках», – резюмував чиновник ВООЗ.

Нагадаємо, в Україну досі не завезли вакцину від коронавірусу, тому обіцяний владою старт масової вакцинації з 1 лютого – під загрозою зриву. Про це у своєму блозі написала політичний експерт Світлана Резніченко.

Також раніше ми писали про те, що наприкінці червня минулого року в Європі почався новий сплеск коронавірусу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу