Там, де ВеСело!

Поділитися:

Четверий епізод проекту «ВеСело» сайту  буде незвичайним подвійно. Ми вирушаємо в Черкаську область для того, щоб зламати головний стереотип про українські села.

Хоча ми самі навіть трохи попрацювали на зміцнення цього стереотипу – мимоволі, звичайно. У наших трьох перших епізодах – в поїздках в Хмельницьку та Тернопільську та Вінницьку області – головними героями стали люди, скажімо так, зрілі, що відбулися і багато що бачили. І їх закоханість у своє село і готовність робити все можливе і неможливе для його життя для багатьох виглядає органічно і зрозуміло.

Але ми то знаємо прекрасно, що долями рідних сіл стурбовані тільки вони, а молодь тільки й чекає моменту, щоб закінчити школу, вирватися на волю і перевести рідне село в розряд ностальгічних спогадів. А ось і ні, і ми вже готові це довести.

Ми їдемо в село Степанці, де самі підлітки вирішили організувати свій побут, перебудувати свою соціальну сферу і знайшли для цього і сили, і можливості, і кошти. Не вірите?
Тоді залишайтеся з нами і стежте за нашим проектом – вже традиційно ми не тільки поспілкуємося з цими дивовижними хлопцями, але і дізнаємося, що було в Україні приблизно за 5 тисяч років до того, як в Степанцях відкрився «Степ-хаб», помилуємося неймовірними панорамами Дніпра, згадаємо про Вікентія Хвойку, поганяємо голубів, поспілкуємося з лебедями, подивимося, як влаштований аграрний ліцей і скуштуємо
найсмачніший гриль на лівому березі Дніпра. Ну, може, не по всьому лівобережжі, але ось так щоб прямо на березі – точно кращий.

Наша команда готова відправитися в дорогу вже 30 липня, і звичайно ж всі наші переміщення можна буде відстежувати в реальному часі в наших соцмережах  Facebook  і Instagram.  За підсумками поїздки на нашому каналі в YouTube ми розмістимо звітний відеосюжет і на сайті буде великий і докладний звіт. Велике спасибі всім, хто стежить за проектом – і не тільки від команди «ВеСело» та сайту depo.ua, але і від людей, які стали героями наших сюжетів, адже їм дуже потрібна ваша підтримка або хоча б ваша увага. Не шкодуйте лайків!

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу