Табачники через суд відмінили штраф АМКУ

Поділитися:

Верховний суд виніс рішення за касаційною скаргою компанії «Тедіс Україна» до АМКУ – Антимонопольного комітету. Головне, що потрібно знати – відтепер рішення АМКУ про накладення штрафу тютюновому монополісту у розмірі 3,4 млрд гривень скасовано. За штрафом стояло звинувачення в антиконкурентних діях, натомість рішення Верховного суду остаточне.

Цьому рішенню передували ще два – суду першої інстанції та апеляційної. Обидва рішення були ухвалені на користь антимонопольного комітету. Але керівник компанії «Тедіс» чітко висловився з приводу ситуації. Зокрема, він наголосив, що компанія завжди діяла виключно у правовому полі та жодної хвилини не сумнівалася, що рішення буде на її користь.

У Верховному суді також прокоментували рішення. У коментарі йдеться про те, що всі висновки були вивчені, тож рішення зважене та обґрунтоване.

Раніше повідомлялося, що АМКУ перевірить трьох підрядників «Великого будівництва». Уся трійця змагалася на тендерах на утримання шляхопроводів Харківщини та Донеччини, причому цінові пропозиції майже не відрізнялися.

Також ми писали АМКУ вимагає більше ніж 18 млн гривень від «Укрзалізниці».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу