Суд не побачив зв’язку між «Динамо» і «Приватбанком»

Поділитися:

«ПриватБанк» проти «Динамо». Окружний столичний адмінсуд вирішив не переглядати свою ж постанову за заявою «Приватбанку». Йдеться про скасування рішення НБУ про визнання футбольного клубу «Динамо-Київ» пов’язаною з «ПриватБанком» особою, повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Фінустанова просила суд переглянути постанову в зв’язку з нововиявленими обставинами. Зокрема, Ігор Суркіс, співвласник «Динамо» визнав у іншому позові володіння 25 відсотками телекомпанії ТЕТ. Вона входить до холдингу 1+1 Медіа, де мажоритарним акціонером є олігарх Ігор Коломойський, колишній власник «Приватбанку».

Зазначається, що банк надав суду відповідний документ. Проте в ОАСКу констатували, що до документу не були долучені докази на підтвердження наявності у Суркіса частки в телеканалі ТЕТ. Окрім цього, «Динамо-Київ» надало суду документи, які підтверджують – від 2010-го року Ігор Суркіс володіє часткою у 8,33% акцій у групі 1+1 Медіа опосередковано. З огляду на це Окружний адмінсуд дійшов висновку про відсутність у матеріалах справи будь-яких доказів того, що станом на момент прийняття постанови у справі Суркіс був власником понад 10% статутного капіталу телекомпанії ТЕТ.

Брати Суркіси намагаються довести незаконність процедури бейл-ін, за якою націоналізували «ПриватБанк». Держава вважає їх причетними до масштабного виведення коштів із банку.

Раніше ми повідомляли, що українці купили в «Приватбанку» ОВДП на 2 млрд гривень.

Також писали, що ексглаву правління «ПриватБанку» взяли під домашній арешт в Ізраїлі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу