Ексглаву правління «ПриватБанку» взяли під домашній арешт в Ізраїлі

Поділитися:

Колишній глава правління «ПриватБанку» Олександр Дубілет потрапив за ґрати в Ізраїлі. Деякі деталі його арешту розповів член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко. За його словами, є два варіанти того, які обмеження передбачає запобіжний захід.

Відповідно до першого, це – домашній арешт. А відтак – у нього мали вилучити ізраїльський паспорт, авто, яким користувався. Він мусить перебувати у будинку, де жив останні місяці після того, як залишив Україну. Як зазначив Лещенко, йдеться про житло, яке є власністю Ігоря Коломойського в Герцлії, мовляв, воно оформлене на його сестру, яка нібито теж була долучена до великих переказів грошей Коломойського через банківські рахунки в Discount Bank в Ізраїлі.

Як відомо, Національним антикорупційним бюро раніше було направлено в Ізраїль на ім’я Дубілета документи про підозру у кримінальній справі щодо «ПриватБанку». Також його перевіряють в ізраїльській справі, яка стосується закупівель вугілля для ПАТ «Центренерго».

За другим варіантом, Дубілету дозволено залишати будинок, та заборонено перетинати ізраїльський кордон, він мусить постійно проживати за адресою, зафіксованою правоохоронцями. Так само – вилучено ізраїльський паспорт, авто – забране поліцією.

Нагадаємо, наприкінці липня Апеляційна палата ВАКС задовольнила скаргу адвокатів підозрюваного і скасувала рішення про заочний арешт Дубілета.

Також ми писали, що скасування заочного арешту ексголови правління «ПриватБанку» Олександра Дубілета «дуже болісно вдарило по справі «Приватбанку».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу