Стало відомо, кому в Україні перерахують субсидії

Поділитися:

Перед початком опалювального сезону українцям перерахують житлові субсидії. Її розмір визначається індивідуально, проте є окремі категорії, які не зможуть отримати допомогу.

Відтак, субсидій будуть позбавлені ті, чий рівень життя не відповідає офіційним критеріям. Йдеться про власників кількох квартир, дорогих автомобілів, великих заощаджень у гривні та валюті.

У той же час право на отримання субсидій можна втратити через необережні витрати заощаджень або через старі борги.

Згідно з інформацією, без допомоги залишаться ті, хто має більше 100 тис. гривень на депозиті в банку, автомобіль, який був випущений менше п’яти років тому, або ж два і більше авто, які були випущені менше 15 років тому. Сюди ж відносять громадян, які мають у власності квартиру площею більше 130 кв. м, будинок площею понад 230 кв. м, або ж кілька об’єктів нерухомості. При цьому можна мати більше однієї квартири, якщо один з них знаходиться в селі або належить відразу декільком особам.

Також будуть позбавлені субсидій ті українці, які впродовж року здійснювали дорогі покупки. Йдеться про покупку землі, нерухомості, авто та інших товарів тривалого користування дорожче 50 тис. грн, покупку валюти і банківських металів більш ніж на 50 тис. грн, а також продаж валюти і металів на ту ж суму.

Раніше повідомлялося, що ЄС і США заморозили суперечку про субсидії.

Також ми писали й про те, що Україна і США будуть розробляти житлову політику.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу