Стали відомі найпопулярніші товари під час карантину

Поділитися:

Згідно зі статистикою фахівців OLX, під час локдауну другий рік поспіль українці активно цікавляться товарами для краси і здоров’я. У 2021 році також часто шукали кліматичну техніку і товари для ремонту.

Так, в березні 2020 року фаворитами українців стали побутова хімія та господарський інвентар. Популярність цієї категорії зросла на 356%. Також замовляли товари для краси і здоров’я. Настільні ігри та ігрові приставки в березні 2020 року стали купувати на 79% і 51% більше. А в 2021 році їх популярність впала – до 14% і 9% відповідно, повідомляють аналітики OLX.

Крім того, активно цікавилися українці велосипедами, мотоциклами і цього, і минулого року. Також купували роликові ковзани.

Також, в березні-початку квітня 2021 року популярною виявилася кліматична техніка. Зацікавлених вибрати собі кондиціонер стало більше на 650% за перший весняний місяць. З настанням першого тепла стали більше цікавитися товарами для туризму, ремонту.

Нагадаємо, що Київ і Варшава співпрацюють в сегменті розвитку прикордонної інфраструктури. Такі тісні зв’язки дають надію на подальшу співпрацю. Зокрема, прикордонники працюватимуть над тим, щоб розкривати контрабандні схеми, а також збільшувати обсяг товарообігу. Тані дані надали в Кабміні з посиланням на слова прем’єр-міністра країни.

Раніше повідомлялося, що 5 травня поточного року в Мінфіні повідомили про те, що проект, який згодом змінить правила покупки акцизних марок, винесений на обговорення. Йдеться про акцизні марки на алкоголь і тютюнові вироби, а також рідини для електронних сигарет.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу