США можуть надати Україні ракетний комплекс Stinger

Поділитися:

Адміністрацією Сполучених Штатів підготовлено додатковий пакет військової допомоги Україні. Йдеться, зокрема, про надання ракетного комплексу Stinger, інформує американський канал NBC News, посилаючись на джерела.

Зазначається, що Штати обговорюють дане питання з союзниками по НАТО.

«США працюють із союзниками по НАТО над тим, щоб домовитися про поставки запитуваного владою України ПЗРК Stinger», – сказано у повідомленні.

Як стверджує телеканал, Адміністрацією президента Байдена підготовлено новий пакет американської військової допомоги Україні. Мова йде про доповнення до допомоги, яку Київ уже отримує від Вашингтона.

Нагадаємо, що США допоможуть Україні у забезпеченні стабільності постачання енергоресурсів. Зокрема, для атомної енергетики та посиленні енергетичної безпеки. Про це заявила тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін під час зустрічі з міністром енергетики Германом Галущенком.

Також ми писали, що Україна збирається профінансувати галузь ракетного озброєння на найближчі 10 років. Для цих цілей Кабінет міністрів України готовий виділити 200 млрд гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу