США допоможе Україні з енергоресурсами

Поділитися:

США допоможуть Україні у забезпеченні стабільності постачання енергоресурсів. Зокрема, для атомної енергетики та посиленні енергетичної безпеки. Про це заявила тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін під час зустрічі з міністром енергетики Германом Галущенком.

У прес-релізі Міненерго зазначається, що сторони обговорили співпрацю у сфері забезпечення надійної та безперебійної роботи українських АЕС під час опалювального сезону. Сюди ж відносять технічну підтримку та стабільне поповнення запасів пального.

Нагадаємо, Міністерство енергетики виступає за заборону проведення ремонтних робіт електромереж під час опалювального сезону. У зв’язку з цим відомство звернулося до Нацкомісії з регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг з проханням вжити заходів з недопуску до здійснення ремонтів електромереж взимку.

Також ми писали про те, що в Україні в грудні почалися масові відключення електроенергії. Зокрема, станом на 22 грудня монополіст ДТЕК повідомив про відключення від струму майже 170 населених пунктів у Київській області.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу