Справу нардепа Дубневича відправили до суду

Поділитися:

В Україні судитимуть народного депутата Ярослава Дубневича та вісім осіб, яких звинувачують у заволодінні близько 93 мільйонів гривень коштів «Укрзалізниці». Кримінальне провадження передали до суду.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала справу в суд, інформує її пресслужба.

За версією слідства, народний обранець 9 скликання та колишні посадовці Філії «Центр забезпечення виробництва» УЗ організували схему привласнення коштів філії під час постачання товарів за завищеною вартістю у період 2015-2017 років.

Окрім Ярослава Дубневича, у справі фігурують також: його колишній помічник Едуард Пушкаренко, голова правління «Дніпропетровського стрілочного заводу» Сергій Тараненко та його заступник Валерій Крячка; колишній засновник ТОВ «Арго» Антон Шевченко; директор ТОВ «Корпорація КРТ» Олег Місьонг; керівник відділу верхньої будови колії філії «Центр забезпечення виробництва» Андрій Степаненко та два працівники цього відділу Тетяна Клепак та Оксана Захаревич.

У жовтні 2019 року парламент підтримав всі три подання генпрокурора щодо нардепа Дубневича. Йому вручили підозру та відправили в СІЗО, однак він вніс заставу у 90 млн грн і вийшов на волю.

Також повідомлялося, що журналісти знайшли золото і долари в офшорах Ярослава Дубневича.

Нагадаємо, що дві ТЕЦ Дубневичів перейшли «Нафтогазу».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу