Синоптики дали прогноз погоди на новорічні свята

Поділитися:

В Україні на новорічні свята очікується потепління. Температура повітря підвищиться у більшості областей.

Про це розповіли синоптики.

Так, за словами народного синоптика Наталки Діденко, можливі відлиги, дощ і мокрий сніг. Також очікується танення льоду, тому слід бути обережними на дорогах та під дахами будинків.

У переддень Нового року, 31 грудня, у більшості областей країни температура повітря становитиме 0…-5 градусів. Можливий дощ, місцями з мокрим снігом. У перший день Нового року температура буде такою ж. І теж прогнозують дощі та мокрий сніг.

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, 31 грудня, погоду в країні буде визначати малоградієнтне поле зниженого тиску. Тому у всіх областях очікується мокрий сніг та мряка.

У південних регіонах та в Криму через високі температури – будуть опади у вигляді дощів, можливі тривалі тумани та танення снігу. Температура повітря становитиме -1…+4 градусів, на півдні і в Криму у межах +2…+7 градусів.

1 січня через проходження атмосферних фронтів із західної сторони – знову очікуються опади – мокрий сніг з переходом у дощ. Вітер посилиться – до 7-12 м/с, на заході до 15–20 м/с. Температура буде вищою за норму – 0…+5 градусів.

Нагадаємо, в Україні синоптики прогнозують затяжну зиму із нестійким температурним режимом. Протягом зими в Україні очікуються опади у вигляді мокрого снігу та дощу.

Ближче до різдвяних свят, настане помітне похолодання до -10-15 градусів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу