«Приватбанк» позивається через «Динамо»

Поділитися:

«ПриватБанк» проти «Динамо». Шостий апеляційний адміністративний суд підтвердив незаконність визнання футбольної команди «Динамо» пов’язаною із «ПриватБанком» до його націоналізації. Про це повідомляє телеканал «Перший Діловий». Судова тяганина між «ПриватБанком» та Нацбанком триває з 2017 року.

Зокрема Ігор Суркіс, співвласник «Динамо» визнав у іншому позові володіння двадцяти п’ятьма відсотками телекомпанії «ТЕТ». Вона входить до холдингу «1+1 Медіа», де мажоритарним акціонером є олігарх Ігор Коломойський, колишній власник «Приватбанку».

Зазначається, що банк надав суду відповідний документ. Проте в ОАСКу констатували, що до документу не були долучені докази на підтвердження наявності у Суркіса частки в телеканалі «ТЕТ». Окрім цього «Динамо Київ» надало суду документи, які підтверджують від 2010-го року Ігор Суркіс володіє часткою у 8,33% акцій у групі «1+1 Медіа» опосередковано. З огляду на це Окружний адмінсуд дійшов висновку про відсутність у матеріалах справи будь-яких доказів того, що станом на момент прийняття постанови у справі Суркіс був власником понад 10% статутного капіталу телекомпанії «ТЕТ».

Раніше ми повідомляли, що «ПриватБанк» готується до виведення поганих або токсичних активів.

Нагадаємо, якщо влада України ухвалить остаточне рішення про приватизацію «ПриватБанку», то його зможе продати у 2024 році за дуже велику суму.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу