Приватбанк буде навчати підлітків фінансової грамотності

Поділитися:

Приватбанк спільно з виданням WoМо запускає спеціальний проект “Азбука грошей”, суть якого полягає в навчанні підлітків правильно розраховувати свій бюджет.

Також діти дізнаються, що таке фінансова грамотність, зокрема поняття витрат-доходів і які бувають інструменти банківського сектора.

В анонсі проекту сказано, що на семінарах вони розкажуть про те, як управляти своїми грошима в віці 12 років і отримувати прибуток від депозитів, акцій і облігацій внутрішньої державної позики в майбутньому.

На семінарах вони розкажуть про те, як управляти своїми грошима в віці 12 років і отримувати прибуток від депозитів, акцій і державних облігацій (облігацій внутрішньої державної позики) в майбутньому.

“Треба вчити дітей тому, що гроші – це не просто спосіб отримати те, що хочеш. Ми хочемо донести до них, що гроші – це інструмент для управління своєму житті”, – йдеться в анонсі.

У програмі будуть використані наукові статті, думки ключових фінансистів і фінансових інструкторів, корисні документи, додатки, біографії незалежних бізнесменів.

Нагадаємо, що Україна разом з Польщею опинилася на останній позиції в рейтингу фінансової грамотності. Результат України за індексом фінграмотності організації економічного співробітництва і розвитку склав 11,6 балів, тоді як середнім показником серед 30 країн є 13,2 бала.

Також ми писали матеріал про те, що незабаром українські громадяни зможуть користуватися більш зручним сервісом послуг з видачі готівки: громадяни зможуть знімати готівку прямо в магазинах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу