Прикордонні пункти пропуску передадуть Мінінфраструктури

Поділитися:

Міністерство інфраструктури може отримати на свій баланс прикордонні пункти пропуску для подальшої експлуатації, проведення ремонтних та будівельних робіт. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа-Масі Найєм заявив на форумі «Велике будівництво: Дороги та мости».

Чиновник також пригадав, що якраз на 2022 рік уряд запланував провести масштабне оновлення наземних (авто) пунктів пропуску через держкордон України. Він назвав головні пріоритети щодо цього.

«Пріоритетними наступного року будуть Закарпатська, Чернівецька та Волинська область. У цих областях будуть обладнані пункти пропуску… Вже є доручення уряду про те, щоб передати експлуатацію, облаштування, ремонт та будівництво пунктів пропуску Міністерству інфраструктури», – сказав чиновник.

Нагадаємо, що Міністерство інфраструктури України нині розробляє інформаційно-аналітичну систему «е-Пасажир» для міжобласних пасажирських перевезень.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Анатолій Комірний.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу