Поліція почала виявляти автомобілі-двійники

Поділитися:

Система автоматичної фіксації зафіксували значне перевищення швидкості. Поліція направила повідомлення про штраф власнику, однак, як виявилося, лист щастя прийшло не тому адресату.

За словами заступника глави патрульної служби поліції Олексія Білошицький, людина отримала штраф за чуже порушення. Після заяву в поліцію, правоохоронці почали розбиратися в ситуації. На авто була роздана орієнтування і транспорт знайшли в Білій церкві.

Як виявилося, документація на авто мала всі ознаки підробки реєстрації машини, тобто, реєстраційний номер не відповідає жодному зразку, який є в Україні. Після розслідування водія заарештували, а машину конфіскували.

Раніше ми писали про те, що, якщо водій подавав особисті дані в МВС, то повідомлення про штраф має приходити у вигляді СМС або на електронну пошту. Також можна перевірити інформацію на сайті МВС і Нацполіціі. Є вже і мобільний додаток.

Разом з тим, українські водії стали навмисно приховувати номера своїх автомобілів з впровадженням на дорогах України спеціальної системи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу