Пасажиропотік іноземців через Україну впав в два рази через карантин

Поділитися:

Після оголошення урядом України заборони на в’їзд в нашу країну іноземців, пасажиропотік їх впав практично вполовину. Про такий стан речей повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби.

Відзначається, що до 28 серпня в країну в’їжджали щодня близько 10 тисяч іноземців, а після, в період заборони, який діяв до 28 вересня, їх було не більше 4-5 тисяч осіб. Вже о 00:00 28 вересня постанову під номером 641 втратило свою силу, а це означає, що з понеділка пасажиропотік іноземців буде очікувано рости.

Раніше повідомлялося про прогнози з приводу туристичної сфери у всьому світі. Зокрема, в ООН підрахували, що близько 120 млн працівників залишаться без звичної для них роботи та будуть змушені шукати себе в інших сферах. Туризм є однією з найбільш постраждалих від пандемії областей, причому збитки несуть як готелі та інші заклади, так і перевізники, туристичні компанії, гіди тощо.

Також ми писали стосовно прогнозів, в яких названі терміни відновлення туристичної сфери. Експерти ринку вважають, що на це знадобиться не менше п’яти років. Тим часом у багатьох країнах став краще розвиватися внутрішній туризм.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу