Nissan показав новий кросовер

Поділитися:

Японський виробник автомобілів Nissan вперше офіційно показала силует нового кросовера Qashqai. Він повинен з’явитися вже в цьому році.

Сегмент кросоверів є одним з найуспішніших для Nissan, а проект нового покоління Qashqai вже давно розроблявся і повинен був з’явитися в цьому році.

Третє покоління кросовера має бути представлено вже через кілька місяців як модель 2021 року.

Модель візьме у старшого Nissan X-Trail: лінію багажника, задній спойлер і денні ходові вогні.

З огляду на, що спільного між новим Qashqai і X-Trail стане більше, як тут не згадати останні зображення старшого кросовера, які вже просочилися в мережу. Напевно можна сказати, що Qashqai отримає змінену радіаторну грати в стилі V-Motion, двоповерхова передню оптику і вузькі фари.

Серед поганих новин від Nissan можна додати, що всі компанії доведеться вживати заходів по економії і об’єкти виробника в Каталонії будуть закриті. А це означатиме звільнення понад три тисячі прямих робочих і, за деякими оцінками, близько 20 000 непрямих.

Швидше за все, японська марка сконцентрується на своєму заводі в Великобританії і кооперуватися з Renault для випуску моделей для Європи.

Нагадаємо, в Іспанії автомобільна компанія Nissan оголосила про закриття свого заводу в Барселоні. Це призвело в масових протестів.

Як повідомляє в четвер, 28 травня, La Vanguardia, сьогодні десятки людей палили шини навпроти будівлі заводу, оскільки для них це означає втрату роботи.

Всього безробітними можуть виявитися три тисячі співробітників заводу. Разом з тим непрямим наслідком може стати втрата 20 тисяч робочих місць, які залежать від роботи заводу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу